Kobiety Mafi cały film [CDA]

Kobiety Mafi cały film, najnowszy film Patryka Vegi co tu dużo pisać wszyscy czekaliśmy na ten film.

Kobiety Mafi cały film chyba każdy wie co będzię działo się w filmie, Strzelaniny, napady, karambole, oraz gwiazdy polskiego kina: mafioso Bogusław Linda, Julia Wieniawa pod wpływem narkotyków, Agnieszka Dygant z kałasznikowem, zakochani Piotr Stramowski i Aleksandra Popławska, Tomasz Oświeciński kontra… pies oraz Olga Bołądź w tańcu erotycznym. Do tego gościnne występy Katarzyny Cerekwickiej, Filipa Chajzera i rapera Soboty w intymnych scenach z Katarzyną Warnke.

Oglądaj Kobiety Mafi :

Kobiety Mafi cały film

Kobiety mafii„, nowy film Patryka Vegi, to spojrzenie w głąb Grupy Mokotowskiej, która była jedną z największych organizacji przestępczych w Polsce. Tym razem jednak ukazane z perspektywy kobiet – żon, córek, partnerek i kochanek najgroźniejszych ludzi stolicy.

Opis Filmu Kobiet Mafi :

Kobiety Mafi cały film Po bardzo ciężkiej akcji policyjnej funkcjonariuszka Bela (Olga Bołądź) zostaje oddalona z policji. ABW składa jej propozycję „która wydaje się nie do odrzucenia”. Kobieta przechodzi specjalistyczne szkolenie przeż służby FBI i zostaje operatorem w Wydziale S – oficerem pracującym pod przykrywką, który zostaje osadzony w grupie przestępczej. Jej misją w roli tajnej agentki jest rozpracowanie  przemytu narkotyków przez Grupę Mokotowską dowodzoną przez Padrino (Bogusław Linda) – bossa stołecznego półświatka, dla którego ponad wszelką władzą i pieniędzmi najważniejsza jest córka o ksywce Futro (Julia Wieniawa).

Kobiety mafi zalukaj

Żeby zrealizować cel, Bela musi dostać się w łaski zaufanych ludzi z  mafii: Żywego (Piotr Stramowski), Milimetra (Tomasz Oświeciński), Cienia (Sebastian Fabijański) i Siekiery (Aleksandra Popławska). Podszywając się pod prostytutkę,pani oficer ABW zostaje kochanką Cienia. MBardzo słabo przemyślany plan rozsypuje się, gdy w toku nieprzewidzianych zdarzeń w całą akcję zostaje zamieszana Anka (Katarzyna Warnke) – żona Cienia, manipulowana przez tajemniczą Nianię (Agnieszka Dygant). Wkrótce losy pięciu kobiet przecinają się w punkcie bez odwrotu, a wydarzenia z ich udziałem wstrząsają przestępczą mapą Warszawy. Kobiety Mafi cały film .

Zwiastun Filmu :

Kobiety Mafi cały film – Kategoria : Akcja.

WWW.FILMY-CDA.PL

Add Comment